Pohár Šluknovského výběžku 2016

   
 Klikni do obrázku pro galerii dospělých   Klikni do obrázku pro galerii dětí

Ve dnech 21.5. – 22.5.2016 proběhl ve Šluknově závod v lovu ryb udicí „Pohár Šluknovského výběžku“. Vzhledem k tomu, že naše organizace byla v letošním roce pořadatelem této akce, nebudu průběh akce nijak hodnotit, to nechám na ostatních zúčastněných a omezím se jen na fakta.
Letošního závodu se zúčastnilo 12 družstev dospělých (1x Horní Podluží, 2x Chřibská, 2x Jiříkov, 1x Krásná Lípa, 2x Rumburk, 2x Šluknov, 2x Velký Šenov) a 13 družstev dětí (2x Horní Podluží, 2x Jiříkov, 2x Krásná Lípa, 2x Rumburk, 2x Šluknov, 1x Varnsdorf, 2x Velký Šenov).

Výsledky dospělí:
1. MO ČRS Rumburk A – Hrdlička Jan ml., Lach Karel, Honc Josef
2. MO ČRS Horní Podluží A – Šmidt Evžen, Málek Lukáš, Houštecký Michal
3. MO ČRS Velký Šenov B – Malec Miloš, Vlk Robert, Borovka Vojtěch

Výsledky děti:
1. MO ČRS Velký Šenov A – Grečmalová Eliška, Vykoukal Vladimír, Kolebacz Jakub
2. MO ČRS Jiříkov B – Neubaer Jakub, Hurtig Tomáš, Adámek Jan
3. MO ČRS Jiříkov A – Adámek Jiří, Hurtig Jiří, Hořický Vojtěch

Podrobnější výsledky najdete na níže uvedeném odkazu. Jen pro zajímavost uvedu, že dospělí nachytali celkem 30138cm a děti 25276cm.

Jménem naší organizace bych chtěl touto cestou poděkovat všem závodníkům za účast a vynikající výkony, dospělému doprovodu dětských závodníků za trpělivost a čas strávený při práci s mládeží, Šluknovké organizaci za nezištné poskytnutí revíru a zázemí v jejich chatě, velké díky patří samozřejmě všem, kteří se podíleli na přípravě a realizaci akce a v neposlední řadě patří naše díky společnosti Mikov s.r.o. Mikulášovice za věcné ceny pro naše malé závodníky a firmě PHANY MARKET Velký Šenov za zásobení potravinami.

Podrobné výsledky ZDE.

Michael Zeller
jednatel ČRS, z.s., MO Velký Šenov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *